דימומים עם התקן ג'נס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/10/2019 | 00:35 | מאת: Nola

שלום, אני בת 23, עם התקן גנס כבר שנתיים ושבעה חודשים. קיבלתי כל חודש מחזור סביב התאריך המשוער. החודש התחיל לי דימום קל כשבועיים לפני המועד המשוער ובשלושת הימים האחרונים הדימום הפך לממש מחזור, עם רגישות בחזה, כאבי בטן, נבדקתי אצל רופא והוא אמר שהכל בסדר בבדיקה לפי מה שרואים והפנה אותי לעשות בדיקת הריון כדי לשלול והיא יצאה שלילית. הדימום עדיין ממשיך, האם יכול להיות שזה ככה כי אני מתקרבת למועד הוצאת ההתקן?

שלום לך נכון. לעתים ישנם דמןמים לא סדירים ובמיוחד לקראת מועד החלפתו

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה