מחזור מוקדם עם גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/09/2019 | 11:14 | מאת: שני

שלום רב, בתאריך 29.08 קיבלתי מחזור ולקחתי לקחת גלולות יאז, בשבוע האחרון שכבתי פעמיים עם חבר שלי (בלי קונדום) והוא גמר בפנים .. היום (18.09) התחילה לי תחושב בבטן התחתונה כמו שמתחילה לי כמה ימים לפני המחזור. יש לציין שאת המחזור הקרוב אני אמורה להתחיל ב29.09. את הגלולות אני לוקחת כל יום בלי לפספס. 1.האם יש סיכוי שאני אקבל מחזור יותר מוקדם , לפני שסיימתי את החבילה הראשונה של הגלולות? 2. במידה ואכן אני אקבל מחזור מוקדם, אני אמורה לקחת את הגלולות הלבנות ולסיים את החבילה כרגיל עד הסוף ואז להתחיל לקחת את החדשה או שאמורה לוותר על הלבנות? שואלת על מנת להיות מוגנת תודה על המענה

שלום לך 1 - לא סביר אם נטלת את הגלולות כסדרן 2- יש להמשיך בנטילת הגלולות כסדרן בכל מקרה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה