שאלה בקשר ללקיחת 2 גלולות יאז ביום אחד

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/08/2019 | 11:03 | מאת: גלית

שלום, בטעות לקחתי שתי גלולות של יאז ברצף אתמול, אני יודעת שאני צריכה להמשיך את הגלולות כרגיל, השאלה שלי היא כזאת: בדרך כלל לאחר 4 ימי הפסקה אני מתחילה את החפיסה ביום ראשון. בגלל שלקחתי גלולה מיותרת 4 ימי ההפסקה יגמרו יום לפני ואני אצטרך להתחיל חפיסה חדשה ביום שבת הבא. אני רוצה להשאיר את מועד לקיחת הגלולה בחפיסה חדשה ביום ראשון בגלל הנוחות, משמע יהיה לי רווח של 5 ימים ולא 4. האם יהיו לזה השלכות מסוימות? תודה

שלום לך רצוי להקפיד על נטילה במועד אחרת נפגמת יעילות הגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה