שכחה בלקיחת גלולת פמינט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

06/07/2019 | 23:15 | מאת: גוני

היי, אני לוקחת גלולות של פמינט כבר חמישה חודשים. סיימתי מחזור ביום שני(1.7) וזה היום גם שהתחלתי חפיסה חדשה. ביום שלישי קיימתי יחסי מין עם בן זוגי והוא גמר בחוץ. ביום שלישי ורביעי לקחתי גלולה וביום חמישי של אותו שבוע שכחתי לקחת בשעה הקבועה (20:22) נזכרתי רק בלילה של בין שישי ושבת(כלומר מעל 24 שעות אחרי) ולקחתי בשעה 1:15 של אותו לילה גם את הגלולה של שישי(איחרתי את מועד הלקיחה של שישי בכמה שעות) וגם את הגלולה של חמישי. מאז יום שלישי לא קיימתי יחסי מין ואת הגלולה של שבת לקחתי בזמן . האם יש סיכוי להריון? לעשות בדיקת הריון? אני בלחץ הסטרי זה לא קרה אף פעם.

06/07/2019 | 23:19 | מאת: גוני

בהמשך לשאלתי על הריון, האם אני מוגנת בכללי או להשתמש באמצעי נוסף עד סוף החבילה? האם לקחת גלולה של היום של אחרי (אלה)?

שלום לך סיכואי אפסי להריון. המשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה