הפסקת גלולות באמצע החפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/04/2019 | 18:15 | מאת: אוריה

שלום! אני נוטלת גלולות יאז ולפני כשבועיים חברתי חפיסה שלישית(בדרך כלל אני מחברת 2 חפיסות ואז לוקחת את הגלולות הלא פעילות). מאז שחברתי יש לי דימומים שלא מפסיקים עד עכשיו. אני רוצה להפסיק את החפיסה, לקבל את ה'וסת' ולהתחיל אחר כך חפיסה חדשה. האם זה אפשרי להפסיק את החפיסה לפני הזמן? ואם כן- פשוט לקחת את 4 גלולות הדמה ולהתחיל חפיסה חדשה אחר כך?

שלום לך הפסיקי נטילת גלולות פעילות ולאחר שבוע התחילי חפיסה חדשה

02/05/2019 | 13:41 | מאת: אוריה

לעשות הפסקה של שבוע למרות שההפסקה של הגלולות היא לארבעה ימים? (אלו גלולות 24+4) בנתיים לקחתי את 4 הגלולות הלא פעילות, ועכשיו- האם לחזור עכשיו לגלולות הפעילות או להפסיק לגמרי עוד 3 ימים ורק אז להתחיל חפיסה?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה