שכחתי גלולת קלייר מספר 7

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

25/04/2019 | 22:41 | מאת: ל

אני נוטלת גלולות קלייר. שכחתי את הגלולה ה7 (יום שלישי) וקיימתי יחסי מין בשלושת הימים שקדמו ליום המדובר. שמתי לב לכך אחרי 24 שעות ונטלתי את הגלולה של יום רביעי. האם קיים סיכוי שאני בהריון? בעלון המצורף כתוב שאם שכחתי גלולה בימים 3-9 עליי לפנות לרופא מיד. בנוסף - אני סובלת ממיגרנות והרופא הדריך אותי כי אם תהיה החמרה עליי להפסיק מיד. אני מרגישה החמרה קיצונית ואני מעוניינת להפסיק. מה הדרך הנכונה ומתי להפסיק? אם אפסיק כשבוע אחרי הגלולה ששכחתי, אוכל להשתמש במחזור שיגיע כשבוע אחרי כאינדיקטור להריון?

שלום לך הםסיקי נטילת גלולות אלו. בצעי בדיקת הריון ופני לרופא להתאמת אמצעי מניעה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה