גלולות יסמין וכתמים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/04/2019 | 21:53 | מאת: אנה

היי שלום המקרה שלי אני 4 חודשים אחרי לידה הכל תקין עשיתי בדיקות . הנקתי חלקית חודשיים עם גלולות פומיניק ועשו לי המון כתמים . עברתי לגלולות לא בהנקה יסמין וגם הם עשו לי קצת כתמים היום אני מחברת כבר את החבילה ה3 הבנתי שעד 3 חבילות גלולות אפשר לחבר בשביל לא לקבל ויש לי כתמים קצת יותר מהרגיל . האם בכלל זה בסדר לחבר חבילות גלולות כשיש כתמים . ? עוד שאלה הלכתי לכמה רופאים לגבי עיניין הכתמים אמרו לי שאין מה לעשות וצריך זמן עד שהגוף מתרגל לכדורים לעומת זאת לחברות שלי הרופאים שלהם החליפו את הכדורים סוג על מינון יותר גבוהה של הורמונים . מה עלי לעשות ?

שלום לך מותר לחבר גלולות ללא הגבלה. פני לבדיקת רופא ונטילת משטח פאפ

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה