נטילת גלולות בגיל 47

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/04/2019 | 18:21 | מאת: מימי

אני נוטלת הרמונט מגיל 20 ברצף. בשנתיים האחרונות אני חווה דיכאון קל, חרדה וחוסר חשק מיני. לפני שישה חודשים החלטתי לעשות הפסקה והיה שיפור משמעותי בהרגשה הכללית. אבל...המחזור לאחר חודשיים נעלם והתחילו להופיע מעט גלי חום. מיותר לציין שנלחצתי מאוד אך אחרי 4 חודשים המחזור הופיע ומיהרתי לחזור לגלולות. ההרגשה הכללית הורעה שוב. אני מאוד מתלבטת מה לעשות... מצד אחד אני ממש נהנית מההרגשה הכללית ללא הגלולות אך מצד שני אני מאוד חוששת מחשיפה למחלות שונות ומהשלכות של גיל הבלות בגיל צעיר יחסית. אשמח לחוות דעת מקצועית

שלום לך הפסיקי נטילת גלולות בצעי פרופיל הורמונלי ופני לבדיקת רופא עם התוצאות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה