כאבי בטן תחתונה, דימום וגלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/04/2019 | 19:11 | מאת: דונה

היי, התחלתי גלולות בפעם הראשונה לפני 11 ימים, מאז שהסתיימה הווסת יש לי דימום קל בצבע חום בהיר/אדמדם בעיקר תוך כדי קיום יחסי מין וגם אחרי כניסה לשירותים לפעמים וגם כאב בטן (תחתונה) כמו ביוץ - האם יש קשר בין הגלולות, הדימום וכאבי הבטן? האם יש טעם להחליף גלולה או לגשת לרופא נשים??

02/04/2019 | 19:15 | מאת: דונה

חשוב לי לציין שקיימתי יחסי מין לפני כמה ימים ללא הגנה כי סמכתי על הגלולות. האם יש סיכוי, בגלל הדימום והכאב בטן, שהגלולות לא יעילות בכלל???

שלום לך אין פגיעה ביעילות הגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה