גלולה יאז פלוס !!!!!!!!

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/02/2019 | 23:45 | מאת: ליזה

שלום , אני לוקחת במשך 19 ימים גלולה מסוג יאז פלוס , קיימתי עם חבר שלי יחסים והוא גמר בפנים , לא שכחתי לקחת שום גלולה אך בימים האלה השתמשתי באנטיביוטיקה מוקסיפן , האם אני מוגנת ? בנוסף אני רוצה להפסיק לקחת לגמריי את הגלולות עם סיום החבילה , יש חשש להיריון עקב קיום יחסי מין לא מוגנים במהלך החודש הזה ?

שלום לך יעילות הגלולה מופחתת בעת נטילת אנויביוטיקה. בצעי בדיקת הריון או טלי פוסטינור אם לא חלפו 72 שעות מקיון היחסים שתוך כדי נטילת האנטיביוטיקה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה