פוסטינור, גלולות ומחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

09/11/2018 | 08:22 | מאת: שני

בוקר טוב, בתאריך ה - 27.10.18 בלילה שכבתי עם בן זוגי והקונדום נקרע. למחרת ב - 28.10.18 לקחתי פוסטינור בשעה 15:00 בצהרים. ב - 07.11.18 בערב התחילו לי סימני מחזור כשבוע לפני המועד שצריך להיות. כיוון שחשבתי שזה המחזור שמגיע התחלתי לקחת גלולות ב - 08.11.18 בבוקר. נראה לי בסוף שזה לא המחזור אלא רק תופעת לוואי מהפוסטינור. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שאני בהריון? 2. מה יקרה עכשיו עם המחזור שלי? 3. מתי אהיה מוגנת ואוכל לא להשתמש בקונדום? תודה רבה

שלום לך בצעי בדיקת הריון המשיכי בגלולות כסדרן. תהיי מוגנת מתחילת החפיסה החדשה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה