פספוס בליקחת גלולת יאז (פעמיים)

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/10/2018 | 09:02 | מאת: נופר

שלום! אני לוקחת באופן קבוע גלולות יאז, בשעות הלילה. חזרתי עכשיו מטיול של חודש בחול ובמהלך הטיול שכחתי לקחת בלילה אחד גלולה אז לקחתי בבוקר ברגע שנזכרתי. אחרי כמה ימים התחיל לי דימום לא מאסיבי אבל למשך שבוע (או קצת יותר). יום או יומיים אחרי שנגמר הדימום קיבלתי מחזור (סיימתי את החבילת גלולות) והתחלתי לקחת חבילה חדשה. כשחזרתי לארץ היו לי כמה בעיות ונשארתי בלי החבילה לכמה ימים וככה שהפסדתי כבר לקיחה של 3 גלולות! מה עליי לעשות? האם צריך ללכת לרופא או לחכות לוסת הבאה ואז להמשיך רגיל עם הגלולות? זה עושה בלאגן רציני בהורמונים בגוף?

שלום לך להפסיק את נטילת חפיסה זו. להתחיל בחדשה ביום הראשון של הוסת הבא

01/11/2018 | 12:20 | מאת: נופר

קיבלתי רק עכשיו את התשובה, ביום השני של הוסת. תקין להתחיל חפיסה גם ביום השני או השלישי? תודה רבה על התשובה!

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה