נובה רינג תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/05/2018 | 01:03 | מאת: הודיה

שמתי טבעת נובה רינג ולאחר 12 שעות התחילו בחילות והקאות בצורה אינטנסיבית ועקב זה הוצאתי. יוצא שהייתי עם הטבעת סה"כ 14 שעות.והבחילות עדיין המשיכו במינון נמוך ומצבי רוח גם היה למרות שהטבעת היתה בחוץ . ואחרי 3 ימים התחיל לי דימום.זה הגיוני? והדימום יהיה כמו ווסת? או שיהיה דימום קצר יותר? ומצי כל התופעות לוואי יעברו לגמרי?

שלום לך יחלפו לאחר מספר ימים מהסרת הנובהרינג בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

22/05/2018 | 13:58 | מאת: הודיה

והדימום יהיה קצר או ארוך? אני סה"כ שבוע אחרי שסיימתי מחזור

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה