דימום וצריבה בזמן גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/05/2018 | 14:04 | מאת: דימום וצריבה בזמן גלולות

שלום דוקטור, אני לוקחת גלולות יאז (בחצי שנה האחרונה יאז פלוס) כבר כמעט שנה. ומלפני בערך שנה וחצי התחלתי לקיים יחסים עם החבר שלי ומאז כל הזמן יש לי באופן קבוע דלקות בשתן ופטריות. אנחנו מנסים לשמור על הגיינה גבוהה כמה שאפשר (בין אם זה מקלחת, לשטוף ידיים, מגבונים, סדין נקי)... אני כרגע בתחילת חבילת גלולות חדשה כאשר לפני כשישה ימים התחיל לי מחזור (בדרך כלל המחזור שלי נמשך כשלושה גג ארבעה ימים). ביומיים האחרונים התחילו לי הפרשות אדומות חומות במרקם ״קרמי״ לצורך העניין וצריבות וקצת גרד באיזור איבר המין. האם זו תופעה טבעית של הגלולות או ששוב זה דלקת או פטריה? והאם יש דרך לבדוק למה זה כל הזמן קורה לי ומה אפשר לעשות? יכול להיות שהגלולות לא מתאימות או שאני עושה משהו לא בסדר? מוטב לציין כי אני נותנת שתן לאחר קיום יחסים. תודה רבה ראש

שלום לך פני לבדיקת רופא בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה