התחלת גלולות לאחר וסת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/05/2018 | 13:55 | מאת: Mm

היי לאחר זמן שעשיתי עצירה מגולות חזרתי והתחלתי לקחת גלולות מינס. בגלל שהלכתי לרופאה רק שבוע לאחר הווסת יצא שהתחלתי את הגלולות שבוע אחרי הווסת. הבנתי שזה בסדר פשוט משהו כמו שבועיים עד שאני מוגנת ולא צריכה אמצעי מניעה נוספים. אבל כל אחד אומר לי פרק זמן אחר. אני כבר ביום השמיני של הגלולות מתי אני מתחילה להיות מוגנת בפני הריון? תודה

שלום לך מתחילת החפיסה הבאה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה