בטן קשה ונפוחה ????????

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/05/2018 | 01:52 | מאת: נועה

עברתי מגלולות זואלי למינס נוטלת מינס כבר בערך חודשיים, שבועיים אחרי שהתחלתי אותן התחלתי להרגיש שמתנפחת לי הבטן והיא ממש קשה בעיקר בבטן התחתונה ואם אני לוחצת זה כואב לי, בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל מחזור אבל כבר קיבלתי מחזור והוא עבר ואני כמעט בסוף החבילה ה2 ועדיין לא עובר לי בנוסף מרגישה גודש בחזה וכאבים מידי פעם שזה גם התחיל לי מתחילת הנטילה של מינס, זה בגלל הגלולות? מה לעשות?

שלום לך זוהי הסתגלות לגלולה החדשה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה