נטילת גלולות בפעם הראשונה לפני המחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

06/05/2018 | 20:58 | מאת: לחוצה בזמן

שלום, היום הלכתי לרופא נשים וקיבלתי מרשם לגלולות למניעת היריון של יאז. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להתחיל לקחת גלולות היא בשביל להיפטר מהאקנה שלי. יש לי אירוע חשוב בעוד חמישה שבועות וממש קיוויתי שאוכל להתחיל לקחת את הגלולות כבר מהיום, על מנת להגדיל את הסיכוי שהאקנה תשתפר עד האירוע... הבעיה היא שאני אמורה לקבל את המחזור הבא רק בעוד 25 ימים... השאלה שלי היא כזאת - האם מבחינת האקנה זה משנה מתי אני מתחילה לקחת את הגלולות או שזה קריטי שאתחיל לקחת אותם ביום הראשון של המחזור? כלומר, האם אפשרי ויעיל שאתחיל לקחת את הגלולות כבר מהיום או מחר? זה מאוד חשוב לי ואני באמת חייבת להיפטר מהאקנה... נ.ב יש לי חבר ואנחנו כן מקיימים יחסי מין עם קונדום, ולפי מה שהבנתי אם אתחיל לקחת את הגלולות לא ביום הראשון של המחזור אז הן יתחילו למנוע היריון רק בחודש שאחרי, אבל לא אכפת לי מזה כי אני פשוט אמשיך לקיים יחסי מין עם קונדום ככה שבעניין הזה זה לא מהווה בעיה... אני מדברת נטו מבחינת האקנה... אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, תודה , עדי

שלום לך יש להתחיל ביום הראשון של הוסת בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה