הפרשות חומות במהלך לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/02/2018 | 11:26 | מאת: אוריה

היי , לוקחת גלולות יאז במשך שנה וכמה חודשים , אני חיילת והחליפו לנו את הגלולות מיאז ליאז פלוס הבנתי שזו אותה גלולה . זה חודש שני ברצף שאני לוקחת יאז פלוס וכמה ימים לפני קבלת המחזור יש לי הפרשות חומות ולפעמים דימום קל . (חייבת לציין שלא הפרשות מרובות ולא דימום מרובה ) לא פספסתי אף גלולה ולוקחת את הגלולה בשעה קבועה ללא איחור . (חודש קודם קיבלתי מחזור כרגיל ) האם ההפרשות מהוות בעיה כלשהי? והאם יש להחליף סוג של גלולות ? אשמח לתשובה דחופה !!

שלום לך יש להמשיך בגלולות כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה