מעבר מסרזט לנובהרינג

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/02/2018 | 11:59 | מאת: תודה

שלום רב, סיימתי הנקה והפסקתי לקחת סרזט לפני 3 ימים (לקחתי 8 חודשים רצוף), אתמול התחיל דימום. רציתי לשאול מתי בדיוק הזמן שצריך להתחיל עם נוברינג, הבנתי שצריך מהיום השני של המחזור, האם הדימום הנוכחי הוא מחזור? או דימום של הפסקת גלולות? מתי לשים את הנוברינג?? תודה מראש!!

שלום לך יכולה להתחיל בסמוך להפסקת הסרזט בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה