גלולות למניעת הריון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/02/2018 | 00:53 | מאת: סי

שלום. אני חמישה שבועות אחרי לידה. התחיל לי דימום וסתי, (תחילה כתמים שהתגברו לדימום מסיבי) ורציתי לדעת אם התחלתי לקחת גלולות פמינט ביום השני של הדימום המסיבי אני מוגנת מהריון? בעלון של התרופה כתוב להשתמש באמצעי מניעה נוסף במשך 7 ימים וראיתי ברשת שאומרים 15 ימים. יש לי תור לרופאה לקראת סוף הוסת וחשוב לי מאוד למנוע הריון. תודה.

שלום לך אם אינך מניקה התחילי בנטילת הגלולות כבר בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

05/02/2018 | 19:39 | מאת: סי

תודה על המענה. תוך כמה זמן בעצם אני מוגנת?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה