שכחתי לקחת גלולה וקיימתי יחסי מין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/02/2018 | 19:42 | מאת: סופיה

אני נוטלת גלולות כבר יותר מחצי שנה (יאז) שכחתי לקחת גלולה ביום חמישי (1.2.18) וקיימתי יחסי מין ביום שישי בבוקר (2.2.18) ולקחתי את הגלולה שנשכחה והזאת של שישי רק ב5 בצהריים. האם אני מוגנת? או שאני צריכה לקחת פוסטינור?

04/02/2018 | 10:48 | מאת: גם אני שכחתי

רק גלולה אחת..אבל עברו כבר יותר מש-72 שעות..קראתי כאן שיש גלולה בשם אלה שאפשר עדיין לקחת..האם לקחת אותה או כששוכחים גלולה אחת זה לא פוגם בהגנה???

שלום לך מוגנת היטב . אין צורך בפוסטינור בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה