שכיחת גלולה בשבוע הראשון בחפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/01/2018 | 19:05 | מאת: שני

שכחתי גלולה אחת אתמול-יום שבת וקיימתי יחסי מין באותו יום (אני בשבוע הראשון בחפיסה ואני נוטלת זואלי פחות או יותר שנה) היום לקחתי את הגלולה של יום ראשון (בלי הגלולה של יום שבת) האם אני צריכה לקחת פוסטינור כדי להיות מוגנת? או פשוט מספיק להשתמש באמצעי מניעה נוסף עד סוף החפיסה? תודה רבה !

29/01/2018 | 09:01 | מאת: נעמה

מצטרפת לשאלה..גם אני שכחתי גלולה אבל בשבוע השני חברה אמרה לי שגלולה אחת זה לא נורא אבל בכל מקרה קניתי גלולת היום שאחרי (ELLA) ורציתי לדעת האם לקחת את גלולת היום שאחרי או שאני עדיין מוגנת?? נא תשובתך הדחופה..... תודה רבה :)

שלום לך פוסטינור ואמצעי נוסף עד סיום החפיסה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה