דימום בזמן נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/01/2018 | 14:18 | מאת: ana

לפני שבועיים הייתי אצל רופא נשים ונתן לי גלולות יאז. התחלתי את הגלולות ביום הראשון של הווסת וכבר שבוע שהדימום לא פוסק לי. החלטתי על דעת עצמי להפסיק. האם עשיתי נכון? יש מצב שהגלולות לא מתאימות לי? בכל זאת זאת פעם ראשונה שאני נוטלת גלולות יאז. הייתי משתמשת לפני ההריון האחרון בפמינט. הסיבה להחלפה זה פצעים באזור הפנים.

שלום לך היית אמורעה להמשיך בגלולות אלו בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה