גלולות יסמין פלוס לעומת יסמין רגיל, מה הבדל

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/01/2018 | 16:05 | מאת: קטי

שלום, בת 25, נשואה, לקחת כמעט 8 שנים את יסמין רגיל. הייתי לוקחת אותו כל פעם ביום חמישי של המחזור. בבדיקה האחרונה אצל גיניקולוג, הוציא לי מרשם ליסמין פלוס אמר שאין בו משהו מאוחד חוץ מי 7 טבליות בלי הורמונים, לקחת רגיל. סיימתי קובסה של יסמין רגיל ביום ראשון ב 21.1 קיבלתי מחזור ב 24.1, שאלה שלי, אני יכולה להמשיך לקחת יסמין פלוס כמו יסמין רגיל ביום החמישי של המחזור או עכשיו לחכות חודש עד מחזור חדש ולקחת ביום 1 של המחזור כמו שרשום. תודה

שלום לך ביסמין פלוס יש תוספת של חומצה פולית ויש לקחתה למחרת סיום חפיסת היסמין בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה