החלפת גלולות ממיקרולוט לגנרה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/12/2017 | 10:21 | מאת: מור

שלום. אני נוטלת גלולות מזה 10 שנים (לסירוגין-בין הריונות ולידות). עד היום כל סוגי הגלולות שנטלתי (יסמין, מיקורגינון,דיאנה, אברה, סרזט, ) גרמו לי לדימום אחד ארוך למשך חודש ומעלה עד להפסקת הגלולות. כרגע נוטלת מזה שנה מיקרולוט (כבר לא מניקה.). אין דימומים תוך כדי החודש, אך מדי חודש בחודשו בדיוק ביום המתאים אני מקבלת מחזור. הבנתי מרופאת נשים שזה אומר שהגלולות לא עובדות (???) ויש להחליפן. נתנה לי מרשם לגנרה. האם להחליף? חוששת להפר את האיזון העדין ושיתחיל דימום ארוך שוב... מה דעתך? תודה רבה!

שלום לך אין צורך להחליפן. רצוי לשקול שימוש בתקן מסוג מירנה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה