גלולות יאז ומחזור קדם וסתי

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/11/2017 | 15:17 | מאת: שקד

היי אני לוקחת גלולת יאז כבר שנה. אני מקבלת מחזור בדרך כלל בין הכדור הלבן השלישי לרביעי. נשארו לי עוד 4 כדורים ורודים וקיבלתי מחזור. האם זה בסדר? יכול להיות קרה משהו? בנוסף חיברתי את בחבילה הזאת והקודמת בשביל לדלג על המחזור הקודם. היו עוד כמה פעמים שדילגתי על המחזורים אבל זה פעם ראשונה שקיבלתי מחזור בזמן שאני בכדורים הורודים.

21/11/2017 | 15:41 | מאת: שקד

האם להמשיך ליטול את הכדורים הורודים?

שלום לך אין כל סיבה לדאגה. המשיכי בגלולות כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה