גלולות מיקרולוט ואנטיביוטיקה רפאפן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/11/2017 | 14:17 | מאת: Debbi

שלום, התחלתי אתמול טיפול ברפאפן עקב דלקת גרון סטרפטוקוקלית כל שש שעות שני כדורים מאתמול ומהיום כל שמונה שעות, בעוד יומיים שעמיים ביום שני כדורים. אני מניקה ולכן לוקחת מיקרולוט למניעת הריון אשמח לדעת האם אני מוגנת בימים אלה והאם יש סיכוי שהאנטיביוטיקה תגרום להכתמות או דימומים למיניהים או שאין השפעה עד כדי כך? וגם, האם יש זמן מסוים שצריך להמתין בין לקיחת האנטיביוטיקה ללקיחת הגלולה? תודה.

שלום לך במקביל לנטילת אנטיביוטיקה עלייך להשתמש באמצעי נוסף אין צורך בהפוגות בין נטילת האנטיביוטיקה לנטילת הגלולה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה