נוטלת דיאנה כחודשיים ברצף ועדיין הכתמות...

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/06/2017 | 21:05 | מאת: ליה

היי אני בת 43 נוטלת דיאנה כחודשיים ברצף בפעם הראשונה של הגלולות האלה..המלווה בהכתמות כמעט כל יום וכאבים עם רגישות בשדיים..השאלה שלי האם להמשיך ליטול את הגלולות ולא להתייאש ??...או להתחיל גלולות חדשות בשם קלייר ?..ואם אתה ממליץ על קלייר בכל זאת, מה ההבדל בין קלייר לדיאנה?..אשמח לתשובה ממך תודה.

שלום לך ככלל לאור גילך עדיף קלייר או התקן תוך רחמי בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה