איבר מין עקום, תינוק בן שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/01/2012 | 08:32 | מאת: ערן

שלום רב, לאחר הורדת התחבושות של הברית הבחנו שאיבר המין נוטה ולכן התייעצנו עם אורולוג מומחה שאמר שאולי עד גיל שנה זה יסתדר. הגענו השבוע לביקורת לאחר שנה (ועוד קצת) ולאחר בדיקה הרופא הסביר שיש לבצע ניתוח, אולי זה נגרם מאיחוי לא נכון של הברית. בטופס סיכום הביקור רשום בסיבת הביקור- "SKIN CHORDEE AND TORSION", תחת אבחנות רשום- "PENIS DIS UNS". הרופא הסביר שהניתוח יכול להיות פשוט (עניין של חתך וחבישה). במידה וזה לא מספיק אז באותו ניתוח יש לבצע סיבוב (או משהו בסגנון). אנו נורא חרדים מהעניין של הניתוח, לא ברור לנו מה זה הסיבוב הזה שהוא דיבר עליו ומה הפרוצדורה, האם זה יכול לפגוע בתיפקודו המיני כשיתבגר? האם יש סיכוי לפגיעה באיבר? האם זה יכאיב לו? אני יודע שאת רוב השאלות הייתי צריך להפנות לרופא באותו הרגע אבל אז פשוט לא עלו בי כל החששות האלו. תודה מראש, ערן

06/02/2012 | 12:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ערן לא יפגע בתפקוד מיני. סיכון נמוך לפגיעה באיבר. כאבים מינימאלים המגיבים בד"כ לטיפול באקאמול/נורופאן

06/02/2012 | 13:35 | מאת: ערן

העיתוי של התגובה מושלם, הניתוח ביום חמישי הקרוב.

מנהל פורום אורולוגיית ילדים