דלקות שתן בבת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/12/2011 | 18:07 | מאת: טלי

שלום רב, ביתי בת 3 וחצי שנה, השנה נתגלה במיפוי כליות שהכלייה השמאלית מוקטנת ונותנת תפקוד של 20% והימנית 80%. ברקע 3 דלקות מוכחות שהאחרונה קרתה השבוע. מטופלת בצפורל ל14 יום,מהי ההתנהלות הנכונה בתום נטילת התרופה? תודה רבה טלי כמו כן האם מדובר במצב חמור דלקת בשנה? האם יש המלצות ציוחדות לציין שהמום נתגלה במקרה ועורר בי חרדות רבות

03/01/2012 | 22:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום טלי, האם בוצע ציסטגרפיה ? כדי לשלול המצאות רפלוקס. חשוב מאוד שתפני ליעוץ מסודר בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים