שתן מרובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/11/2011 | 22:58 | מאת: אבי

לום, יש לי ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים גמולה מחיתולים ביום כבר חצי שנה. בשלושת הימים האחרונים התחילה להשתין המון כ12 פעמים ביום ומתוכם בורח לה קרוב לעשר פעמים. שללו סוכרת ודלקת בדרכי השתן, הפות שלה מעט אדמומי ולפעמים שורף לה. למיטב ידיעתי לא עברה איזושהי טראומה בטח שלא בבית וגם לגן היא אוהבת ללכת. ילדה עם בטחון עצמי גבוה מאוד. אנו מאוד מודאגים נשמח לתשובה מהירה. תודה אבי.

29/11/2011 | 17:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

במידה ויש עצירות צריך לטפל בעצירות קודם כל. ככל הנראה מדובר בשלפוחית רגיזה. תפנו לאורולוג ילדים

מנהל פורום אורולוגיית ילדים