ילד בן 6

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/11/2011 | 20:32 | מאת: אמא מודאגת

לאחרונה בני בן 6 מתלונן שמציק לו באיבר המין ובמהלך היום מחזיק כאילו עומד לברוח לו פיפי למרות שלטענתו אין לו פיפי (וגם אין לו באותו הזמן זיקפה). עשינו בדיקת שטן שיצאה תקינה ונפגשנו עם אורולוג שאמר שהכל ניראה בסדר ושהדבר יעבור מעצמו. בנוסף המליץ על ניתוח הרחבת החור מאחר ולדבריו החור קטן מידי ויתכן שבעתיד הדבר יצור לו בעיה בגלל החלשות השריר במקום. האם באמת יתכן שאין כלום והדבר יעבור מעצמו?האם לא יכול להיות שיש דלקת בפנים שלא ניראת מבחוץ? האם באמת יש צורך לעשות הרחבה של חור הפין? ניראה לי כי הזרם תקין ובני לא מתלונן על כך שצריך להתאמץ במתן שתן. יש לציין כי הרופא כלל לא בדק את זרם השתן. אשמח לתשובתך המהירה

15/11/2011 | 17:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן ומדובר בשלפוחית רגיזה. במקרה זה נהוג לתת טיפול תרופתי עד חלוף התסמינים יתכן ומדבור בהיצרות של פתח הפין תפנו לחוות דעת נוספת

מנהל פורום אורולוגיית ילדים