עודף עור וציסטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/07/2011 | 17:07 | מאת: זהר

שלום רב, בני בן 9 חודשים, הופיעה לו ציסטה על איבר המין זמן מה לאחר הברית. אמרו לנו לחכות אך לא עבר ופנינו לאורולוג אשר אמר שזה הדבקות של העורלה ועודף עור ויש לחכות עד גיל ההתבגרות, פנינו לאורולוג ילדים אשר אמר כי יש לנתח ולהסיר עור עודף וגם ציסטה. המראה הכללי הוא של פין שקוע בתוך עור ועל כן נראה קטן למדי ועם ציסטה שכבר גדלה עד כה. אנחנו מבולבלים מה כדאי לעשות? תודה

04/08/2011 | 00:18 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כמובן שאני לא יכול לתת יעוץ מבלי לבדוק את הילד.באופן עקרוני אם אני חושב שיש אינדיקציה לניתוח אני ממליץ על ניתוח סביב גיל שנה ולא ממתין לגיל ההתבגרות\עלייכם לפנות לאורולוג ילדים שאתם סומכים עליו ולשמוע לעצתו בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים