ניתוח מיאטוטומיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/06/2011 | 20:11 | מאת: תמר

ערב טוב דר' עמוס- היום לאחר ביקור אצל אורולוג הומלץ לבני בן 8.5 על ניתוח מיאטוטומיה וזאת לאחר תלונות מצד בני שבזמן הטלת שתן שורף לו. אשמח לקבל בפרטים אודות הניתוח?מה זמן הניתוח?ומה בדבר ההרדמה שמפחידה אותי מאוד.האם ניתוח מסוג זה רצוי לא לדחות?ואם ניתן לדחות אז מה זמן מקסימלי מדבריו של הרופא מדובר בניתוח של:5 דקוד הרדמה 5דקות ניתוח,5 דקות עד להתעוררות.האם זה נכון? תודה רבה תמר

27/06/2011 | 06:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תמר ! לכל מנתח יש שיטות משלו וטכניקה מעט שונה. באופן עקרוני מדובר בניתוח "קטן" . משך הניתוח כ- 5 דקות. הרדמה בילד בריא נחשבת לבטוחה מאוד עם אחוז סיבוכים נמוך מאוד. בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים