ריצה מרובה לשירותים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/04/2011 | 12:57 | מאת: מ

שלום,אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון.אם לא, אשמח שתפנו אותי לכזה. בני בן ה-6 החל לרוץ לשירותים בתדירות מאוד גבוהה.שאלתי אותו מה הוא מרגיש והוא אמר שהוא מרגיש שיש לו פיפי.בעבר היתה לנו בעיה כזו וזה היה על רקע לחץ נפשי.כיום לא ידועה לי שום בעיה שיכולה היתה לעורר את זה שוב.האם יכול להיות שאכן יש איזושהי בעיה רפואית שגורמת לו לרוץ הרבה לשירותים? אשמח לקבל את תשובתך. תודה.

10/04/2011 | 22:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן בעיה רפואית או נפשית לתופעה. לרוב התופעה תעלם לבד או תשתפר תחת טיפול תרופתי לטווח קצר תפנו לאורולוג ילדים בברכה ד"ר עמוס נאמן

11/04/2011 | 10:08 | מאת: מ'

מנהל פורום אורולוגיית ילדים