ניתוח UPJ

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/02/2011 | 21:22 | מאת: עמליה חמו

בני בן 18 ואובחן עם הנל נמסר לנו שעליו לעבור ניתוח לתיקון בשיטה לפרסקופיה, איך נדע שזו השיטה הנכונה לתיקון,כמה זמן החלמה, האם לאחר התיקון חוזרים לשיגרה שהרי בני עומד להתגייס לצבא, האם ניתן לדבר טלפונית עם אחד מחברי הפורום.

18/02/2011 | 22:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום עמליה כיום טיפול לאפארוסקופי של UPJ הוא אחד הטיפולים הטובים. משך השהייה בבית החולים והמלצה לגבי מנוחה לאחר הניתוח תלויה מאוד במנתח , לכל מנתח העדפות מעט שונות. פורום זה מנוהל ע"י רופא אחד (ד"ר עמוס נאמן) שיחת טלפון לא תעזור ואינה מקובלת. עלייכם לפנות באופן מסודר ליעוץ. אפשר לפנות מכל קופות החולים לבית חולים מאיר למרפאת אורולוג ילדים בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים