גודל הפין אצל בן שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/02/2011 | 19:57 | מאת: מרשמלית

שלום בני בן שנה - ויש לו (להערכתי) איבר מין מש קטן כלומר נמדד כאשר לא זקוף - מהבסיס ועד לקצה ממש 2 ס"מ בקושי האם קיימת סיבה ממשית לדאגה בעתיד? אני בכל אופן רוצה שייבדק כי עד עכשיו אף אחד לא בחן אצלו את האיבר ואת הגודל מי מטפל בבעיות מסוג זה? לאיזה רופא עליי לקבל הפניה - אורולוג ילדים? כירורג? אולי רופא אחר? אשמח אם תייעצו לי מה לעשות כי מה לעשות - אני אמא, ואני ממש אבל ממש ממש מודאגת מהנושא כי שוב - עד היום לא נבדק בצורה ישירה לגבי הנושא המון תודה מראש!

05/02/2011 | 22:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אורולוג ילדים או/ו אנדוקרינולוג ילדים

14/10/2011 | 11:10 | מאת: מוטי בנאי

בעת ביקור אצל בני בחו"ל החלפתי לנכדי בן השנה חיתול בקניון שבו טיילתי אתו ולהפתעתי גילתי שאיבר המין "נעלם". לא היה נעים לי לשאול את בני ואשתו, אך ידוע לי כי התינוק נימול. האם התופעה מוכרת?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים