כל 10-20 דקות רצה לשרותים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/01/2011 | 18:24 | מאת: אמא טרודה

שלום ד"ר נאמן, אני אמא לילדה בת 5, חולת צליאק. בשבוע האחרון התחילה ללכת לשרותים כל 5-20 דקות בממוצע עד 50 דקות. כל פעם כמות קטנה של שתן יוצאת לה, אבל היא לא מסוגלת להתאפק יותר מ-5 דקות. עשינו בדיקה כללית לשתן ותרבית, הכל תקין, בדיקה חוזרת גם תקינה, בתרבית חוזרת עוד אין לנו תשובה).השבוע הבא יש לנו תור לבדיקת US כליות ודרכי השתן, אבל אני מאוד מודאגת וגם קשה לצאת איתה למקומות מחוץ לבית, כי זה הפך להתעסקות מתמידה עם הפיפי. לפי רופאת הילדים זה יכול להיות פסיכולוגי והבעיה תעבור תוך כמה חודשים(!!!!)מעצמה. אותי זה לא מרגיע, גם לילדה זה מפריע. מה אפשר לעשות, ומה יכולה להיות הסיבה לתופעה בהנחה שהבדיקות יהיו תקינות? תודא מראש על תשובתך

27/01/2011 | 07:56 | מאת: אמא טרודה

לפני כ-3 שבועות היתה מטופלת בורמוקס נגד תולעים. האם יכול להיות קשר בין שני הדברים?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים