פתח נרתיק סגור

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/01/2011 | 20:17 | מאת: קרן

שלון רב, בבדיקת רופא טיפת חלב בגיל חודש נמצא כי פתח הנרתיק של ביתי לא פתוח כולו. מבנותי הגדולות ידוע לי שצריך למרוח משחה (אובסטין) והפתח נפתח. כאן הרופא המליץ לא לעשות דבר. בבדיקה אצל רופא הילדים המליץ הרופא כן למרוח אובסטין למשך 30 יום פעם ביום. אני מבולבלת...האם צריך אעו לא ? מה ההשלכות של נרתיק סגור והאם תורשתי ?

11/01/2011 | 17:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ישנן גישות שונות לטיפול במצב זה. יש רופאים שמעדיפים לדחות את הטיפול במשחת אובסטין שהיא משחה עם אסטרוגנים לגיל מאוחר יותר.לעיתים אין השלכות ולעיתים יכול להווצר הצטברות של הפרשות, הצטברות שתן, זיהומים

מנהל פורום אורולוגיית ילדים