בבקשה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/12/2010 | 12:59 | מאת: אני

מה משמעות בus דרכי השתן לתינוק בן חצי שנה\ כליות תקינות ללא הידרופרוזיס כיס שתן ריק מוקד היפואקוגוני קטן צמוד לדופן הימני של כיס השתן עם תוכן נוזלי?? אני בחרדה איומה..יש לי תור נוסף לאולטראסאונד חוזר עד אז אני בחרדות ופחדים..

17/12/2010 | 19:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ראשית אני לא חושב שיש כאן סיבה לחרדה. בלי לראות בעצמי את הצילומים לא אוכל לדעת במה מדבור. ישנן מספר אפשרויות לאבחנה: אורטרוצל (הרחבה של שופכן עם נוזל בתוכו, סעיף בשלפוחית . אין באף אחת מהסיבות האלו סיבה להיכנס לפניקה. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים