מתן שתן מרובה לפעוטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/12/2010 | 04:50 | מאת: אמא מודאגת

הי ד"ר, יש לי ילדה בת שנתיים ו-8 חודשים. בערך בחודש האחרון היא קמה פעם נוספת לשירותים (כשהכמות שהיא עושה לא גדולה). חייבת לציין כי לפני השינה אנו מקפידים לקחת לשירותים. (יש לילות שלפני השינה היא מבקשת בקבוק חלב) ללא תלונות של כאב או צריבה במתן שתן, כמו כן במהלך היום מבקשת כרגיל.. האם זה נחשב למתן שתן מרובה? או שזה עדיים בגדר הנורמה. האם עליי לבדוק משהו? ממש מודאגת אני

06/12/2010 | 00:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הממצא אינו מדאיג. סביר להניח שאם תפחיתו את כמות השתיה לקראת הערב היא לא תקום. אם התסמינים מחמירים תפנו לאורולוג ילדים

מנהל פורום אורולוגיית ילדים