מנתח להיפוספדייס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/10/2010 | 11:53 | מאת: מודאג

שלום רב בני בן השנה נולד עם היפוספדייס שהוגדר בינוני-חמור נאמר לנו שהוא יצטרך לפחות 2 ניתוחים ושייתכן שיצטרכו לקחת רקמה ממקום אחר בגוף להשלמת הניתוח. אני תושב ירושלים והומלצו לי 2 רופאים מנתחים: 1) ד"ר לנדאו - הדסה עין כרם 2) ד"ר בוריס צ'רטין - שערי צדק בשל מורכבות הניתוח רציתי לדעת מה המלצתכם? האם יש מנתח אחר שנחשב מומחה הניתוח כזה?

21/10/2010 | 14:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

באופן עקרוני כמדיניות לא ממליצים על רופאים בפורום. באופן חד פעמי אחרוג מנהל זה , אני מכיר היטב את שנייהם ושנייהם מנתחים מצויינים בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים