הרטבה בלילה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/09/2009 | 08:52 | מאת: שרית

שלום רב שמי שרית אמא של עמית בן ה 4 עמית גמול מחיתול מזה שנתיים ולילה שנה. הבעיה שלי היא שבלילה אני צריכה להקים אותו פעם בלילה על מנת של ירטיב. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא צריך ללמד את הילד לקום לבד או איך לגמול אותו מכך שאני יצטרך להקים אותו.

27/09/2009 | 15:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אחוז גבוה של הילדים בגיל 4 עדיין מרטיבים בלילה. ההמלצות לטיפול לרוב מתחילות לאחר גיל 5 , יש סיכוי טוב שעוד שנה לא מצטרכי לשאול שאלה זו, אם עדיין שתהיה בעיה, נדבר בעוד שנה. בברכה וגמר חתימה טובה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים