אגני כליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/08/2015 | 17:46 | מאת: יעל ברק

שלום רב, הבת שלי בת 3 חודשים סובלת מאגני כליות מורחבים, אגן ימין הרחבה קלה עד בינונית, אגן שמאל הרחבה קלה. נמצאים במעקב נפרולוגית ילדים. כעת אני מעוניינת לרשום אותה לשחיית תינוקןת, רופא הילדים שלה שערך לה ביקורת שיגרתית בדק אותה ואמר שהכל תקין ואין מניעה מלבד נושא ההרחבה ולכן המליץ להתייעץ. הייתי שמחה לקבל את חוות דעתכם בנושא- כמובן שמדובר בבריכה שמיועדת לתינוקןת בלבד ועומדת בכל הקירטריונים של משרד הבריאות. תודה!

27/08/2015 | 09:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יעל, יש לכם נפרולוג שעוקב אחרייכם , ממליץ שתפני אליו לקבלת האישור. אני לא מכיר את הילדה שלך ואת התיק הרפואי שלה ולכן לא יכול להמליץ. כדי לתת חוות דעת צריך לבדוק אותה , לראות את הצילומים להבין אם היו לה דלקות בדרכי השתן או תלונות אחרות בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים