חור של הפין ילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/07/2015 | 11:10 | מאת: ליאת לביא

שלום רב, הילד שלי בן 3. כשהוא עושה פיפי , הזרם הוא בקשת ולא כלפי מטה. השתן נראה עבה וישר, לעיתים לא . שמתי לב , אני חושבת שהחור הוא לא ממש באמצע הכיפה אלא קצת למעלה האם תקין? האם דורש ביקורת רופא? תודה

22/07/2015 | 08:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאת, מכיוון שנראה שהענין מעסיק אותך אני מציע שתפני לאורולוג לבדיקה. סביר להניח שהכל תקין ואין בעיה ,אני בטוח שתרגישי יותר טוב אחרי שמישהו יבדוק אותו ויגיד לך זאת. דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה, אחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

22/07/2015 | 11:10 | מאת: ליאת לביא

תודה על התשובה המהירה. קראתי שזה יכול להיות סימפטום של חור קטן, מה שמצריך הרחבה בניתוח. האם יכול להיות המקרה? תודה יש לי תור בכל זאת לאורולוג בשבוע הבא

מנהל פורום אורולוגיית ילדים