דחוף בבקשה!

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/07/2015 | 07:03 | מאת: נחמן

שלום! לבני בן 17 יש וריקוצלה מצד שמאל.בגיל 10 עבר ניתוח להרחבת פי השופכה.לאחר הניתוח סבל מכאבים חזקים בשופכה לאורך יותר מחצי שנה,אך אחר כך הכאבים נעלמו.לפני כחצי שנה חזרו לבני הכאבים בשופכה ובאיזור בו הבטן מתחברת אליה. הכאבים מתגברים אחרי ההשתנה.הכאבים באים והולפים.לכאבים יש אופי שורף ודוקר. בבדיקת שתן כללית ותרבית שתן לא נמצא דבר.בדיקת אולטרא סאונד גם תקינה.מהן הסיבות שיכולות לגרום למצב הזה?אנחנו מודאיגים מאוד. אודה על תשובתך. בברכה, נחמן

22/07/2015 | 08:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נחמן, מתיאורך לא ניתן להגיע לאבחנה. תפנו לאורולוג שיבדוק אותו. ישנם מצבים רבים שיכולים לגרום לתסמינים: אבנים , קלדות כרוניות ועוד דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה, אחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים