מעט שתן לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/07/2015 | 09:08 | מאת: ליטל מלכה

שלום, בני בן שנה בזמן האחרון עושה מעט פיפי ולפעמים החיתול ממש יבש. יש לציין שאני מקפידה שהילד ישתה מים ו'ותה גם מטרנה בבוקר ולפני השינה . בוצעה בדיקה של רופאה וכן בדיקת שתן שהראתה שהילד לא מיובש ואין לו דלקת הילד חיוני . למרות זאת אני דואגת ולא מבינה לאן הנוזלים נעלמים. אודה מאוד לתשובה .

14/07/2015 | 16:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, רצוי שתהיו במעקב אצל רופא ילדים , שקילה של הילד תתן לנו תמונה לגבי משק הנוזלים. סבר להניח שאם שותה מספיק אז מטיל שתן בנפח מספק בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים