שאלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/06/2015 | 20:56 | מאת: טל

שלום, שאלות קצת מביכות. יש לי ילד בן 3. מתלונן מדי פעם שכואב לו באיבר המין, יכול להיות זיקפה? כי ממה שראיתי יש לו מדי פעם ואני לא יודעת אם זה שכיח. איבר המין שלו ממש גדול שגם זה נראה לי תמוהה. שאלה נוספת, לעומת הבן שלי בן 5 שמשתין בקו ישר למטה (בלי לגעת באיבר המין), הבן הקטן משתיו למרחק. האם יש משמעות לעוצמת הזרם ? תודה

18/06/2015 | 09:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום טל, לעיתים ילדים אומרים שכואב להם בזמן זיקפה , בעיקר בגלל מבוכה ולא בגלל כאב אמיתי. זרם כלפי מעלה יכול להעיד על היצרות המיאטוס ומצריך בדיקת אורולוג ילדים דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

18/06/2015 | 15:06 | מאת: נטלי

תודה על המענה. אני לא חושבת שבגיל 3 הוא נבוך או מבין את המשמעות. בכל מקרה, מתי אמורה להיות זקפה וכמה זה נפוץ בגיל הזה? תדירות? ושאלה שנייה, אין השתנה כלפי מעלה אלא אופקי אבל למרחק גדול מאד. זה מצריך בדיקה?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים