התקנת תותב במקום אשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/05/2009 | 11:25 | מאת: יוסי

שלום ד"ר נאמן ברצוני לקבל אינפורמציה לגבי התקנת תותב במקום אשך ,אך מתבצע הניתוח זמן החלמה .אני מבין שהכיס אשכים נשאר ולתוכו מכניסים את התותב אשמח לקבל את מירב האינפורמציה תןדה

31/05/2009 | 23:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ישנם סוגים שונים של תותבים ובגדלים שונים. בבסיס כל התותבים דומים והשוני ביניהם לרוב במידת הקושי שלהם. לרוב הניתוח מתבצע בהרדמה כללית אך אפשר גם חצי גוף. התותב מושתל בצורה סטרילית (חשוב מאוד) משך הניתוח כחצי שעה עד שעה. כאבים לאחר הניתוח מינימלים ולרוב אפשר להישתחרר באותו יום או יום למחרת. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים