כאב בסוף קצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/04/2015 | 10:50 | מאת: אירנה

שלום רב. בני בן 10.כבר חודש הוא מתלוננת שכואב לו בסוף הפין בסיום פיפי. עשינו לו בדיקת שתן שיצא תקינה וגם אולטראסאונד של הבטן כולל כליות .תקין. אבל כך פעם-פעמים ביום הוא מתלוננן,ממשיך לכאוב כמה שניות אחרי פיפי ועובר. מה זה יכול להיות.אשמח לקבלת דעה מקצועית תודה

04/05/2015 | 08:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , יתכן שמדובר בהיצרות בקצה הפין meatal stenosis , כדי לאבחן צריך להיבדק ע"י אורולוג ילדים דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים